Aktuális

           
Projektzárás 2015-08-07

A  hivatalos műszaki átadás-átvételi eljárással és az adminisztrációs elszámolással lezárult a „Egészséges ivóvizet Pálmajor lakóinak” ivóvízminőség-javító program.

 

Arzénmentes a pálmajori ivóvíz 2015-07-20

Sikeres próbaüzem és műszaki átadást követően ezekben a hetekben zárul le Pálmajorban az ivóvízminőség-javító program. Az önkormányzat törvényi kötelezettségének tett eleget, amikor az egészséges ivóvízellátás biztosítását célul tűzve pályázott a több, mint 103 millió forintos beruházás megvalósítására. Az elnyert támogatásnak köszönhetően e nyártól 380 pálmajori életminősége javul.

Műszaki átadás-átvétel 2015-07-03

A héten megtörtént Pálmajorban a műszaki átadás-átvételi eljárás. Az ivóvízminőség-javító program próbaüzeme véget ért. Az ott élők immár egészséges ivóvizet ihatnak.

Már a hálózat tisztítása is elkészült 2015-06-19

Lassan az utolsó simításokat végzik a szakemberek Pálmajorban. Az ivóvízminőség-javító program próbaüzeme a terv szerint folytatódik. Az elmúlt napokban elkészültek a hálózat tisztításával is.

Eddig sikeres a próbaüzem 2015-05-15

Terv szerint folytatódik a próbaüzem Pálmajorban. Az elmúlt hetekben több látványos kivitelezés is befejeződött. Elkészült a melléfúrásos új kút fúrása. Már vízmintát is vettek a szakemberek, ha negatív lesz a kutat üzembe is tudják állítani.

Vízhiány lesz ma 2015-05-08

Ideigenes vízhiány lesz ma Pálmajorban, erről tájékoztatta a lakosságot a KAVÍZ Kft.

Terv szerint folytatódik a próbaüzem 2015-04-07

A tervek szerint a nyáron már megfelelő minőségű ivóvíz folyik a 71 pálmajori család csapjából. A régi vízkezelési technológia ugyanis nem volt alkalmas erre. Az unió támogatásának köszönhetően megújul a vízműrendszer: ennek során melléfúrással felújítják a meglévő kutat, sőt egy tartalék kutat is kialakítanak.

Jól halad a vízmű korszerűsítése 2015-03-06

Nagy lendülettel dolgoznak az építők a pálmajori vízmű korszerűsítésén. Az esős időjárás megszűnésével gyorsan halad a kivitelezés.

A várható tavaszi feladatok 2015-02-17

Elkészültek a kút fúrásával a pálmajori vízműben, most következki a kútfej kialakítása.

Elkezdődött a kivitelezés Pálmajorban 2015-01-20

Kútfúrással elkezdődött az ivóvíz minőség javítását célzó beruházás Pálmajorban. Mint Fischer László építésvezető elmondta: a régi mellé melléfúrásos technológiával létesítik a második kutat.

Utolsó frissítés: 2020-01-18